Russia | Institute for War and Peace Reporting

Russia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
9 Aug 01
Vetem garda e vjeter e ushtarakeve eshte e shqetesuar nga marredheniet gjithnje e me te ngushta te Beogradit me NATO-n.
1 Aug 01
Kroatët janë zemëruar për marrëveshjen kufitare të qeverisë së tyre me Slloveninë.
20 Jun 01
Putin ka mbështetur politikën e 'pengimit' të Koshtunicës ndaj demokratizimit të Kosovës.
18 May 01
Tashmë kanë marrë fund dy vjet spekulime, përllogaritje dhe dhënie recetash - tani dihet se çfarë do të ndodhë në Kosovë.
5 Apr 01
Boshnjakët janë të përçarë për sa i përket rrezikut të planeve të HDZ-së për vetë administrim
14 Mar 01
Politikanët Rumunë bashkohen me fushatën për anëtarësim në aleancën ushtarake Perëndimore
22 Sep 00
Shumë njerëz në Serbi mendojnë se Millosheviq do të përdorë manipulimet për të siguruar fitoren në zgjedhjet e së dielës.
8 Sep 00
Kur kanë mbetur vetëm 16 ditë nga zhvillimi i zgjedhjeve, Millosheviqi vazhdon të trumpetojë me forcë fitoren e tij të padiskutueshme.
5 Sep 00
Rumania është shndërruar vitet e fundit në një qendër tranziti për imigrimin e klandestinëve drejt vendeve të Bashkimit Europian.
22 Aug 00
Autoritetet maqedonase duken të pafuqishme për të ndaluar shtrirjen e tregtisë ilegale, ndërsa prostitucioni dhe trafiku i vajzave ka marrë përmasa të mëdha.

Pages