Russia | Institute for War and Peace Reporting

Russia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
21 Feb 05
Disa muaj pasi ekstremistë shqiptarë kanë djegur shtëpitë e tyre, shumë serb të zhvendosur ende nuk kanë parë asnjë shenjë të rindërtimit të premtuar.
21 Feb 05
Po vihen re shenja se Beogradi është i përgatitur të bashkëpunojë më ngushtësisht me gjykatën.
21 Feb 05
Mosmarrëveshja ndërmjet Moldavisë dhe rajonit të Transdniestrit i cili kërkon të shkëputet, duket se po hyn në një fazë të re më kritike.
21 Feb 05
Mungesa e solidaritetit, standarded e ulta profesionale dhe ndarjet e thella janë disa nga plagët më të rënda të gazetarisë në Moldavi dhe Transdniestër.
21 Oct 02
Sofia rrezikon nje konfrontim me BE pasi eshte terhequr nga nje marreveshje per te mbyllur dy reaktore berthamor.
10 Jul 02
OKB po perpiqet te shmange nje perpjekje te SHBA-se per te bllokuar operacionet e saj ne Bosnje
6 Jul 02
Ish ambasadori Austriak kundërshton thëniet e Shqiptarëve se negociatorët Serbë në konferencën e Rambujesë kanë qenë kundër gjetjes së një zgjidhjeje për Kosovën
10 Apr 02
Bursat e reja nen kontrollin e njerezve me lidhje te fuqishme me pushtetin.
8 Feb 02
Konflikti mund te shpertheje perseri gjate pranveres nese politikanet Maqedonas te vijes se ashper dergojne forcat e mirearmatosura speciale kunder komunitetit Shqiptar ne vend.
11 Nov 01
Kosovaret kane frike se ata mund te identifikohen me militantet Islamik pas sulmeve terroriste ne SHBA.

Pages