Russia | Institute for War and Peace Reporting

Russia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
30 Sep 05
Ndërprerja e rekrutimit ushtarak ka për qëllim të ofroj Bukureshtin më afër partnerëve të saj në NATO.
6 Sep 05
Policia ka arritur te ndaloje disa figura te rendesishme te trafikut te qenieve njerezore.
6 Sep 05
Rreshtimi perkrah SHBA per ceshtjen e Irakut mund tu sherbeje interesave afatshkurtra te Sofjes, por nje veprim i tille mund te kercenoje synimet e saj afatgjata per anetaresim ne Bashkimin Europian.
6 Sep 05
Nje shtim i madh i numrit te anijeve cisterna mund te shkaktoje perseritjen e katastrofes natyrore te shkaktuar ne brigjet e Spanjes.
6 Sep 05
Dy vrasje dhe nje rrembim kane shqetesuar thellesisht tregtaret dhe njerezit e biznesit ne Shqiperi.
6 Sep 05
Filmat Indiane te mbushur me muzike dhe melodrama po gjejne admirues te rinj ne Rumani.
6 Sep 05
Ndersa lumi Danub eshte ne nivelin e tij me te ulet qe prej mbi nje shekull, shume banore ne jug te vendit kane pesuar humbje te medha ekonomike.
6 Sep 05
Asnjë nga partitë kryesore nuk duket se është e përgatitur të ndërmarrë hapin e parë drejt bisedimeve me Serbinë.
6 Sep 05
Disa arësye përse drejtuesit kosovarë duhet të ulen në bisedime konstruktive me Beogradin.
6 Sep 05
Bukureshti kundershton rikthimin e Moldavise fqinje ne krahet e Moskes.

Pages