Serbia | Institute for War and Peace Reporting

Serbia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
16 Nov 05
Pjesa me e madhe e Serbeve qe kane mbetur ne Prishtine jane gra ne moshe te thyer. Megjithate edhe ato jane objektiva per sulme "hakmarrese".
16 Nov 05
Ndersa OKB po rekruton staf per te qeverisur Kosoven, UCK ka emeruar administratat e saj lokale ne te gjithe provincen.
10 Nov 05
Nga Ljubinka N. Cagorovic
10 Nov 05
Nga Iso Rusi
10 Nov 05
Nga Fron Nazi
10 Nov 05
Nga Dejan Anastasijevic
10 Nov 05
Politika pro Perendimore e Bullgarise perballohet me nje kercenim per lufte nga ekstremisti Serb Seselj. Por ndersa eshte e gateshme te pranoje trupat e NATO-s, Sofia perpiqet te luaje nje rol diplomatik ne rajon.
10 Nov 05
Shumica e Serbeve qe jetojne ne Kosove jane te shqetesuar, te frikesuar dhe te nxehur, dhe nuk i kuptojne vuajtjet e Shqiptareve. Me ndarjen akoma me te thelle te shoqerise, rritet edhe varferia nga te dyja anet.
10 Nov 05
Perleshje neper rruget e Shkupit, demonstrata serbe dhe forca te NATO-s pergjate kufirit verior--kjo eshte Maqedonia menjehere pas sulmeve ajrore te Perendimit ndaj Jugosllavise.
10 Nov 05
Nuk eshte e pamundur qe ofensiva e rrezikeshme e NATO-s te kete sukses, megjithese ajo ndoshta nuk do te kete sukses ashtu si e pret NATO.

Pages