Pakistan | Institute for War and Peace Reporting

Pakistan

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Shperthimi i bombes ne konsullaten e Maqedonise ne Karaci ka shtuar zerat per hetimin e vrasjes se disa shtetasve Pakistaneze nga policia Maqedonase vitin e kaluar.
21 Feb 05
Një përplasje me armë ndodhur disa ditë më parë tregon nevojën për një ndryshim të forcës policore ndërkombëtare në Kosovë.
21 Feb 05
Maqedonia shpreson se ndjekja e rastit të ish ministrit do të përmirësojë reputacionin e saj ndërkombëtar të dëmtuar.
30 May 02
Burime te policise Boshnjake thone se nje hetim i koheve te fundit mbi aktivitetin e nje punonjesi te ndihmave ka treguar per ekzistencen e lidhjeve te tij me drejtuesin e al-Qaeda.
7 Jul 00
Bumi i trafikut të paligjshëm të imigrantëve përmes Bosnjes mund të dëmtojë shanset e vendit për një integrim europian.
13 Jul 99
Serbia po rinderton urat e saj - dhe mendjet e saj. Akademiket po rivleresojne shpirtin e Brezhnjevit. Kina mbeshtet Kryeministrin Jugosllav Momir Bu La To Vic. Dhe presidenti yne krenohet: “Vendi yne eshte me i liri dhe me demokratiku ne bote.”
19 Apr 99
Keshilli i Sigurimit nuk ka autorizuar bombardimet. Por pavaresisht nga ana ligjore e fushates se NATO-s ndaj Jugosllavise, veprimi ka nje mbeshtetje te gjere ne Kombet e Bashkuara.