Macedonia | Institute for War and Peace Reporting

Macedonia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
Comment
15 Feb 10
Rreth 30,000 familje serbe të cilat dikur jetonin në Kroaci kanë humbur në procesin e rikthimit të pronës sepse shtëpitë e tyre kanë qenë pronë publike e jo private.
Special Investigation
17 Nov 05
Lejimi i Beogradit që të mos zbuloj haptazi fakte kyçe në gjykimin e Millosheviqit mund të ketë pasoja të rënda për drejtësinë dhe pajtimin.
17 Nov 05
I akuzuari duket se ka arritur të godas disa herë prokurorinë
16 Nov 05
Duket se komuniteti shqiptaro-amerikan shpreson se një fitore e Kerry-t do ta rikthejë Kosovën në axhendën e politikës së jashtëme amerikane.
16 Nov 05
Muslimanet te cilet u larguan nga rajoni i Sanxhakut ne Jugosllavi akoma nuk po kthehen, dhe vetem pak gjera funksionojne pervec fabrikave te cilat tashme kane filluar perseri te prodhojne xhins Levi's 501 "Origjinal" dhe mallra te tjera te rreme me emra
16 Nov 05
Pjesa me e madhe e Serbeve qe kane mbetur ne Prishtine jane gra ne moshe te thyer. Megjithate edhe ato jane objektiva per sulme "hakmarrese".
16 Nov 05
Ndersa OKB po rekruton staf per te qeverisur Kosoven, UCK ka emeruar administratat e saj lokale ne te gjithe provincen.
10 Nov 05
Nga Ljubinka N. Cagorovic
10 Nov 05
Nga Iso Rusi
10 Nov 05
Nga Fron Nazi

Pages