Asia | Institute for War and Peace Reporting

Asia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
30 May 02
Burime te policise Boshnjake thone se nje hetim i koheve te fundit mbi aktivitetin e nje punonjesi te ndihmave ka treguar per ekzistencen e lidhjeve te tij me drejtuesin e al-Qaeda.
18 Jan 02
Vendimi per t'u dorezuar Amerikaneve Arabet e dyshuar si terroriste ve ne pah pafuqishmerine e autoriteteve Boshnjake.
5 Oct 01
Sulmet terroriste ne SHBA kane shkaktuar nje gjueti shtrigash ndaj muxhahidineve ne Bosnje.
18 May 01
Tashmë kanë marrë fund dy vjet spekulime, përllogaritje dhe dhënie recetash - tani dihet se çfarë do të ndodhë në Kosovë.
22 Sep 00
Shumë njerëz në Serbi mendojnë se Millosheviq do të përdorë manipulimet për të siguruar fitoren në zgjedhjet e së dielës.
19 Sep 00
Marrëdhëniet e Serbisë me aleaten e fundit të saj në Europë janë përkeqësuar.
8 Sep 00
Kur kanë mbetur vetëm 16 ditë nga zhvillimi i zgjedhjeve, Millosheviqi vazhdon të trumpetojë me forcë fitoren e tij të padiskutueshme.
5 Sep 00
Rumania është shndërruar vitet e fundit në një qendër tranziti për imigrimin e klandestinëve drejt vendeve të Bashkimit Europian.
1 Aug 00
Pas vendimit për Filipoviqin, cilido që merret me gazetarinë e vërtetë mund të përfundojë brenda ditës në burg.
14 Jul 00
Jugosllavët këta javë janë zhgënjyer kur kanë mësuar se një njoftim në faqen e internetit për vdekjen e presidentit Sllobodan Millosheviq ishte vepër e piratëve të kompjuterave.

Pages