Asia | Institute for War and Peace Reporting

Asia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
22 Feb 05
A do të shënojë krijimi i gjykatës së re ndërkombëtare një erë të re në drejtësinë ndërkombëtare?
22 Feb 05
IWPR vlerëson se cilat nga konfliktet e tanishme në botë do të përbëjnë rastet e para për Gjykatën e sapo krijuar.
21 Feb 05
Sulmet ndaj gazetarëve mund të rrezikojnë përpjekjet e vendit për anëtarësim në BE.
21 Feb 05
Një përplasje me armë ndodhur disa ditë më parë tregon nevojën për një ndryshim të forcës policore ndërkombëtare në Kosovë.
21 Feb 05
Maqedonia shpreson se ndjekja e rastit të ish ministrit do të përmirësojë reputacionin e saj ndërkombëtar të dëmtuar.
21 Feb 05
Vala e arrestimeve në lidhje me trazirat e marsit shkakton zemërimin e shumicës së popullsisë lokale.
24 Oct 02
Vendimi i presidentit federal per te mbajtur ne postet e tyre zytaret e larte te periudhes se Millosheviqit mund te kete precipituar skandalin me te fundit ne lidhje me furnizimin me arme te Bagdadit.
24 Sep 02
Njesia elite anti terrorizem do te vendoset nen hetime si pjese e nje peprpjekjeje te policise per te shkaterruar mafian.
28 Aug 02
Bukureshti po shpreson qe mbeshtetja e tij e vendosur per veprimet e SHBA ndaj Irakut dhe nje qendrim i vendosur ndaj grupeve te dyshuare ekstremiste do te lehtesojne rrugen per anetaresimin e vendit ne NATO.
10 Jul 02
OKB po perpiqet te shmange nje perpjekje te SHBA-se per te bllokuar operacionet e saj ne Bosnje

Pages