Asia | Institute for War and Peace Reporting

Asia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Shperthimi i bombes ne konsullaten e Maqedonise ne Karaci ka shtuar zerat per hetimin e vrasjes se disa shtetasve Pakistaneze nga policia Maqedonase vitin e kaluar.
6 Sep 05
Shume Boshnjake ndihen ende te trazuar nga tmerret e luftes.
6 Sep 05
Perceptimi i shtrembëruar i historisë nga Sllobodan Millosheviq e ka shndërruar përvjetorin e dështimit në Kosovë në një festim të fitores.
6 Sep 05
Komuniteti ndërkombëtar kërkon t'i japë fund debatit mbi krimet në Kosovë dhe të arrijë një mirëkuptim ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve. Por kaq shpejt pas përfundimit të luftës bashkëjetesa nuk mund të ketë sukses dhe duhet të gjendet një strategji e re
6 Sep 05
Shumë njerëz në Serbi dëshirojnë që Millosheviq të paguajë për krimet që ka kryer ndaj popullit serb.
6 Sep 05
Pavarësisht se kontrollon ende SPS-në, baza e pushtetit të Millosheviqit po shkatërrohet.
2 Aug 05
Një shtetas gjerman pohon të jetë abuzuar me muaj të tërë në një burg të Kabulit pas arrestmit të tij gjatë një udhëtimi në Shkup.
2 Aug 05
Zbulimi i një fushe afër Tiranës e cila përmban kemikale vdekjeprurësë të harruara ngritë shqetësime rreth ambientit.
2 Aug 05
Disa prodhues të tekstilit në rajonin e Serbisë jugore thonë se marrëveshja e re e tregtisë së BE-së nuk është plotësisht ashtu si paramendohet.
2 Aug 05
Politikanët në Serbi po tentojnë të bindin botën të mos i ofroj shqiptarëve të Kosovës pavarësi.

Pages