Albania | Institute for War and Peace Reporting

Albania

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Shtimi i sulmeve ndaj Serbeve mund te demtoje planet per rikthimin e refugjateve ne Kosove.
6 Sep 05
Mosmarreveshjet ndermjet SHBA dhe BE per ceshtjen e ICC kane shkaktuar shqetesim ne vendet e Ballkanit, por ne fund te fundit Uashingtoni ka te drejte.
6 Sep 05
Qendrimi i Uashingtonit ndaj ICC kercenon stabilitetin ne Ballkan.
6 Sep 05
Trupat Mbrojtese te Kosoves perballen me pikpyetje te medha rreth veprimtarise se kaluar dhe te tashme te anetareve te saj.
6 Sep 05
Ndalimi i disa militanteve te dyshuar Shqiptare po konsiderohet si nje perpjekje per te kenaqur Shkupin dhe Washingtonin.
6 Sep 05
"Detyra ime eshte ti jap fund postit tim," thote diplomati me i larte perendimor ne Bosnje.
6 Sep 05
Jane shtuar shqetesimet se blerjet e disa mediave nga WAZ do te krijojne nje monopol ne nje treg te dobet mediash.
6 Sep 05
A duhet te lejohet ushtria e Serbise dhe Malit te Zi te marre pjese ne operacionet paqeruajtese kur ka kaluar vetem nje kohe e shkurter nga perfundimi i lufterave ne Ballkan?
6 Sep 05
Qeveria ka thene se ish ministri i policise ka shkelur rregullat dhe ligjet duke shperndare arme per zyrtaret dhe aleatet e partise se tij.
6 Sep 05
Ndersa lumi Danub eshte ne nivelin e tij me te ulet qe prej mbi nje shekull, shume banore ne jug te vendit kane pesuar humbje te medha ekonomike.

Pages