Albania | Institute for War and Peace Reporting

Albania

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Vendi rrezikon te kthehet perseri ne izolim, nese autoritetet nuk perballen seriozisht me mafian.
6 Sep 05
Kryeministri i vrare i Serbise nuk ka pasur asnje here frike te tregoje te verteten.
6 Sep 05
Rreshtimi perkrah SHBA per ceshtjen e Irakut mund tu sherbeje interesave afatshkurtra te Sofjes, por nje veprim i tille mund te kercenoje synimet e saj afatgjata per anetaresim ne Bashkimin Europian.
6 Sep 05
Autoritetet pervec se po luftojne mafian, po kercenojne edhe demokracine e brishte ne vend.
6 Sep 05
Kriminelet Shqiptare po mendojne menyra te reja per te trafikuar emigrante.
6 Sep 05
Kryeministri ka paralajmeruar se deklarimet e drejtuesve te opozites te cilet po largohen nga drejtimi i partive mund te destabilizojne vendin.
6 Sep 05
Perpara se te nise rindertimin e Irakut, Perendimi duhet te sigurohet qe ka mesuar nga gabimet qe ka bere me pare.
6 Sep 05
Dy vrasje dhe nje rrembim kane shqetesuar thellesisht tregtaret dhe njerezit e biznesit ne Shqiperi.
6 Sep 05
Grupi ekstremist Shqiptar ka thene se po rekruton anetare te forces mbrojtese civile ne Kosove.
6 Sep 05
SERBI: TE NDALUARIT NGA POLICIA ANKOHEN PER PERDORIM TORTURASH

Pages