Albania | Institute for War and Peace Reporting

Albania

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Drejtuesit e biznesit ne Shqiperi jane te shqetesuar nga hapat e ndermarre per liberalizimin e tregtise ne rajon.
6 Sep 05
Vrasja e klerikut te larte duket se ka nxjerre ne drite mosmarreveshjet ndermjet Muslimaneve te moderuar dhe te rinjve perfaqesues te linjes se ashper.
6 Sep 05
Autoritetet duhet te bejne me teper per te shmangur idete e gabuara ne lidhje me perfitimet qe do te sjelle anetaresimi ne BE, nese deshirojne qe ky proces te kryhet pa probleme.
6 Sep 05
Pavaresisht mbeshtetjes se forte nga perendimi, pak njerez mendojne se bashkimi i ri ndermjet Serbise dhe Malit te Zi mund te jetoje me teper se disa vjet
6 Sep 05
Perjashtimi social i Romeve eshte praktikisht nje ceshtje tabu ne Bosnje.
6 Sep 05
Policia ka arritur te ndaloje disa figura te rendesishme te trafikut te qenieve njerezore.
6 Sep 05
Nje emission televiziv i perjaveshem me keshilla per seksin i drejtuar nga nje doktor i vjeter gozhdon Shqiptaret para ekraneve te televizionit.
6 Sep 05
Perpjekjet e qeverise per te crrenjosur korrupsionin dhe neglizhencen ne sherbimin shendetesor veshtire se do te mund te kene sukses.
6 Sep 05
Qendrimi i vendosur i Ashdown ndaj shtypit te pavarur dhe besimi qe ka treguar ndaj partive nacionaliste po e con ate ne nje rruge pa krye.
6 Sep 05
Pushteti ne rritje i mafias Serbe mund te demtoje anetaresimin ne te ardhmen te rajonit ne BE.

Pages