Albania | Institute for War and Peace Reporting

Albania

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
19 Feb 99
Koalicioni i ri qeveritar dhe administrata e pafuqishme presidenciale ne Maqedoni jane perfshire ne nje lufte te hapur, dhe provokimet e koheve te fundit rreth Kosoves dhe disa ceshtjeve te tjera te kryesuara nga Presidenti Gligorov rrezikojne te krijojne
19 Feb 99
Ne Tirane, deputetet nuk lejojne qe politika te demtoje biznesin.
12 Feb 99
Makinat ushtarake te NATO-s, helikoptere te forcave te OKB-se dhe ushtaret Maqedonas shihen kudo ne Maqedoni, ndersa forcat nderkombetare po zgjerohen ne kuader te nje vendosjeje ne Kosove. Ne kembim te ketij bashkepunimi te gjere me Perendimin, Shkupi sh
12 Feb 99
Luftetaret e UCK kane pak besim ne bisedimet e Rambouillet. Te bindur qe mosmarreveshjet jane shume te medha, ata presin qe procesi te deshtoje, dhe te shperthejne luftime te reja.
11 Jan 99
Tensionet gjate kremtimeve te Krishtlindjeve Ortodokse ndermjet perkrahesve te kishes Malazeze dhe asaj Serbe kane nxjerre edhe nje here ne dukje mosmarreveshjet politike qe ekzistojne brenda republikes, dhe brenda vete qeverise.
1 Oct 96
Nga Fron Nazi
1 Oct 96
Nga Artan Puto

Pages