Middle East & North Africa | Institute for War and Peace Reporting

Middle East & North Africa

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
13 Jun 00
Serbët dynden në kinema për t'ju larguar realitetit të ashpër të regjimit të Millosheviqit.
2 May 00
Serbët e Bosnjes kanë filluar të lënë mënjanë urrejtjen dhe stereotipet e ekzagjeruara që kanë ushqyer luftën.
17 Mar 00
E ardhmja e Sanxhakut duket e errët pavarësisht nga rezultati i konfliktit në rritje ndërmjet Serbisë dhe Malit të Zi.
10 Jun 99
Per nje kohe te gjate OKB ka prodhuar nje politike te bute dhe te pa vendosur, por rezoluta e saj per Kosoven reflekton me force kushtet e diktuara nga NATO.
19 Apr 99
Keshilli i Sigurimit nuk ka autorizuar bombardimet. Por pavaresisht nga ana ligjore e fushates se NATO-s ndaj Jugosllavise, veprimi ka nje mbeshtetje te gjere ne Kombet e Bashkuara.
18 Mar 99
Ndersa bisedimet ne Paris perfunduan, te dyja delegacionet bene ate qe pritej prej tyre. Tani pyetja shtrohet perseri se cfare do te beje Perendimi, pas disa jave kercenimesh.

Pages