Middle East & North Africa | Institute for War and Peace Reporting

Middle East & North Africa

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
3 Jul 02
Me teper se dyzet vjet pas vdekjes se te atit jashte vendit, Leka Zogu eshte kthyer ne Shqiperi dhe ende ka ne plan te rimarre mbreterine e tij
30 May 02
Burime te policise Boshnjake thone se nje hetim i koheve te fundit mbi aktivitetin e nje punonjesi te ndihmave ka treguar per ekzistencen e lidhjeve te tij me drejtuesin e al-Qaeda.
22 May 02
Partite politike dyshohet se po krijojne skandale ne perpjekje per te demtuar shanset e kundershtareve te tyre ne zgjedhjet e ardheshme.
10 May 02
Tanime kane filluar te ngrihen pikpyetje mbi financimet e huaja te organizatave Muslimane - dhe se ku shkojne vertete keto fonde.
18 Jan 02
Vendimi per t'u dorezuar Amerikaneve Arabet e dyshuar si terroriste ve ne pah pafuqishmerine e autoriteteve Boshnjake.
26 Sep 01
Tirana thote se ajo ka bere te pamunduren per te crrenjosur individet e dyshuar se kane pasur lidhje me organizata ekstremiste.
7 Sep 01
Kombet e Bashkuara bejne te ditur per nje rrjet trafikantesh ku perfshihej edhe nje linje kryesore ajrore ne Bosnje.
10 Aug 01
Operacioni i aleances per te carmatosur luftetaret Shqiptare ka mbetur pezull ndersa ka shperthyer nje dhune e re.
25 Jul 01
Narkomania në Bosnje po bëhet shumë shpejt një problem serioz.
15 Jun 01
Ish mbreti duket se do të fitojë thellësisht zgjedhjet.

Pages