Middle East & North Africa | Institute for War and Peace Reporting

Middle East & North Africa

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
21 Feb 05
Varfëria ka bërë që shumë të rinj të rrezikojnë duke pranuar vende pune të paguara mirë në Bagdad.
21 Feb 05
Një aksident detar pranë brigjeve të Shqipërisë ka dëmtuar edhe më tepër industrinë e turizmit në vend.
21 Feb 05
Bizneset e huaja do të mendohen shumë përpara se të investojnë në vend përderisa Bukureshti të marrë masa për luftimin e korrupsionit.
21 Feb 05
Korrupsioni dhe mitmarrja duken diçka e zakonëshme në rradhët e zyrtarëve në kufirin i cili së shpejti mund të bëhet porta hyrëse drejt Bashkimit Evropian.
24 Oct 02
Vendimi i presidentit federal per te mbajtur ne postet e tyre zytaret e larte te periudhes se Millosheviqit mund te kete precipituar skandalin me te fundit ne lidhje me furnizimin me arme te Bagdadit.
21 Oct 02
Sofia rrezikon nje konfrontim me BE pasi eshte terhequr nga nje marreveshje per te mbyllur dy reaktore berthamor.
13 Sep 02
Politikanet Maqedonas duhet ti rezistojne deshires per te destabilizuar zgjedhjet qe po afrojne.
28 Aug 02
Bukureshti po shpreson qe mbeshtetja e tij e vendosur per veprimet e SHBA ndaj Irakut dhe nje qendrim i vendosur ndaj grupeve te dyshuare ekstremiste do te lehtesojne rrugen per anetaresimin e vendit ne NATO.
23 Aug 02
Shume Shqiptare mendojne se sistemi gjyqesor ne Kosove eshte i drejtuar kunder tyre.
10 Jul 02
OKB po perpiqet te shmange nje perpjekje te SHBA-se per te bllokuar operacionet e saj ne Bosnje

Pages