Middle East & North Africa | Institute for War and Peace Reporting

Middle East & North Africa

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
2 Aug 05
Disa prodhues të tekstilit në rajonin e Serbisë jugore thonë se marrëveshja e re e tregtisë së BE-së nuk është plotësisht ashtu si paramendohet.
2 Aug 05
Zhdukja e gazetarëve në Irak nxitë debat rreth rolit të ushtrisë rumune atje dhe standardeve profesionale te mediave.
2 Aug 05
Qytetarët e Sofjes festuan nënshkrimin e marrëveshjes e cila do çoj Bullgarinë drejtë BE-së, por shumë ende kanë ndjenja të përziera ndaj këtij projekti.
2 Aug 05
Partia e cila përfaqëson minoritetin turk në Bullgari ballafaqohet me thirrje për të zgjeruar fokusin e saj të ngushtë mbi çështjet etnike.
2 Aug 05
Parlamenti nxorri ligjin kundër atyre të cilët kundërshtojnë rolin e Rumanisë në vrasjen e çifutëve të Evropës.
2 Aug 05
Shumë të rinjë janë duke udhëtuar në perëndim në kërkim të vendeve më të mira të punës.
2 Aug 05
Kushdo që fiton votat në muajin e ardhshëm duhet të bëjë më shumë për të kthyer Shqipërinë në një vend ku sundon ligji.
22 Feb 05
A do të shënojë krijimi i gjykatës së re ndërkombëtare një erë të re në drejtësinë ndërkombëtare?
21 Feb 05
Gazetarë të IWPR shkojnë në kërkim të informacioneve mbi vendndodhjen e të kërkuarit famëkeq në Bosnje.
21 Feb 05
Shtetet e Bashkuara të Amerikës kanë kapur pa humbur shumë kohë Saddam Hussein, por mesa duket ata nuk shohin ndonjë përfitim nëse Radovan Karaxhiq do të dilte para drejtësisë.

Pages