Middle East & North Africa | Institute for War and Peace Reporting

Middle East & North Africa

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Anetaresimi ne NATO do te inkurajoje Bullgarine te promovoje stabilitet ne Serbi dhe Maqedoni.
6 Sep 05
Prinderit jane te vendosur te mos i dergojne femijet e tyre ne dy shkolla ne Kumanove pasi disa qindra nxenes jane semurur ne menyre te pashpjegueshme.
6 Sep 05
Emigrantë të paligjëshëm dynden në Bosnje me shpresën se do të kalojnë kontrabandë në Europën Perëndimore.
6 Sep 05
Shpresat per pajtim kane marre nje shtytje ndersa ura e Vjeter e Mostarit po rindertohet pas luftes se Bosnjes.
6 Sep 05
Perceptimi i shtrembëruar i historisë nga Sllobodan Millosheviq e ka shndërruar përvjetorin e dështimit në Kosovë në një festim të fitores.
6 Sep 05
Deri në momentin e fundit askush nuk e dinte nëse mjeshtri i madh do të ngrinte krye përsëri. Por më pas ndodhi gjëja më e pabesueshme.
25 Aug 05
Policia vendore duket më e brengosur me drejtimin e komunikacionit se sa luftimin e problemit të drogës në qytet.
2 Aug 05
Politikanët neglizhojnë të cekin beneficionet thelbësore të SHBA-ve në planet për përdorimin e bazave ushtarake të vendit.
2 Aug 05
Kritikët brengosen se planet e Rumanisë për të shërbyer si aleati kryesor i Amerikës në rajonin e Detit të Zi mund të ndërlikojë planet për anëtarësim në BE.
2 Aug 05
Edhepse të pakët në numër, komuniteti i çifutëve në Serbi është duke u ballafaquar me sulme nga grupeve të ndryshme ulta-nacionaliste.

Pages