Middle East & North Africa | Institute for War and Peace Reporting

Middle East & North Africa

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Beogradi ka bere nje hap te madh drejt integrimit ne Europe, pavaresisht shqetesimeve qe ekzistojne ne lidhje me shkeljen e te drejtave ne vend.
6 Sep 05
Banja Luka ka zgjedhur nje perfaqesues te ri - por sa mund te zgjase ai?
6 Sep 05
Perpara se te nise rindertimin e Irakut, Perendimi duhet te sigurohet qe ka mesuar nga gabimet qe ka bere me pare.
6 Sep 05
Dy vrasje dhe nje rrembim kane shqetesuar thellesisht tregtaret dhe njerezit e biznesit ne Shqiperi.
6 Sep 05
Perendimi duket se po perpiqet te shmange kerkesat per ndryshime rrenjesore ne kushtetuten e Dejtonit.
6 Sep 05
"Detyra ime eshte ti jap fund postit tim," thote diplomati me i larte perendimor ne Bosnje.
6 Sep 05
Rumunet ende nuk jane te pergatitur te diskutojne haptazi persekutimin e hebrenjve gjate Luftes se Dyte Boterore ne vendin e tyre.
6 Sep 05
Parlamenti po humbet besueshmërinë në sytë e popullsisë pas akuzave për mashtrim në procesin e votimit.
6 Sep 05
Kërkesa e madhe si edhe pozicioni gjeografik në qendër të rrugëve të trafikimit sfidojnë përpjekjet e policisë për të luftuar këtë fenomen.
6 Sep 05
Skandali i Oraos vazhdon te zgjerohet ndersa po dalin ne drite informacione te reja ne lidhje me tregtine armeve.

Pages