Europe & Eurasia | Institute for War and Peace Reporting

Europe & Eurasia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
10 Nov 05
Nga Ljubinka N. Cagorovic
10 Nov 05
Nga Iso Rusi
10 Nov 05
Nga Artan Puto
10 Nov 05
Nga Fron Nazi
10 Nov 05
Nga Gordana Igric ne Racak
10 Nov 05
Nga Dejan Anastasijevic
10 Nov 05
Maqedonia dhe Bullgaria kane arritur nje zgjidhje te rendesishme te problemeve te gjuhes, minoriteteve etj. Por kjo eshte shoqeruar me debate te forta ne te dy vendet.
10 Nov 05
Politika pro Perendimore e Bullgarise perballohet me nje kercenim per lufte nga ekstremisti Serb Seselj. Por ndersa eshte e gateshme te pranoje trupat e NATO-s, Sofia perpiqet te luaje nje rol diplomatik ne rajon.
10 Nov 05
Shumica e Serbeve qe jetojne ne Kosove jane te shqetesuar, te frikesuar dhe te nxehur, dhe nuk i kuptojne vuajtjet e Shqiptareve. Me ndarjen akoma me te thelle te shoqerise, rritet edhe varferia nga te dyja anet.
10 Nov 05
Po ndodh ajo qe shume njere kishin frike, pranvera ka sjelle nje rritje te luftimeve dhe nje krize te re humanitare ne Kosove.

Pages