Europe & Eurasia | Institute for War and Peace Reporting

Europe & Eurasia

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
11 Jan 99
Tensionet gjate kremtimeve te Krishtlindjeve Ortodokse ndermjet perkrahesve te kishes Malazeze dhe asaj Serbe kane nxjerre edhe nje here ne dukje mosmarreveshjet politike qe ekzistojne brenda republikes, dhe brenda vete qeverise.
11 Jan 99
Partite e opozites Serbe jane bashkuar duke i derguar nje ultimatum Presidentit Miloshevic: te dekretoje zgjedhjet deri ne fund te muajit Prill ose te perballet me protesta masive te bashkuara dhe te vendosura.
14 Mar 98
Ndersa OKB perpiqet te ndertoje prezencen e saj ne Kosove, problemet qe ajo duhet te perballoje rriten cdo dite.
1 Oct 96
Nga Fron Nazi
1 Oct 96
Nga Artan Puto
1 Oct 96
Nga Gordana Igric ne Racak

Pages