Turkmenistan | Institute for War and Peace Reporting

Turkmenistan

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Hetimet e grupeve nderkombetare dhe lokale te te drejtave te njeriut kane konfirmuar se fshataret Shqiptare jane rrahur dhe vrare - dhe nuk eshte gjetur asnje prove qe te vertetoje se ata kane qene luftetare.
7 Oct 02
Bukureshti, Beogradi dhe Zagrebi nenshkruajne nje marreveshje per ndertimin e nje naftesjellesi i cili do te lidhe Detin e Zi me Europen Perendimore.
28 Aug 02
Bukureshti po shpreson qe mbeshtetja e tij e vendosur per veprimet e SHBA ndaj Irakut dhe nje qendrim i vendosur ndaj grupeve te dyshuare ekstremiste do te lehtesojne rrugen per anetaresimin e vendit ne NATO.
23 Aug 02
Shume Shqiptare mendojne se sistemi gjyqesor ne Kosove eshte i drejtuar kunder tyre.
6 Feb 01
Emërimet e diskutueshme në krye të policisë kanë ngritur pikpyetje mbi vendosmërinë e qeverisë Serbe për të kryer reforma

Photo Gallery

Moslawi traditional band playing music from the 19th century. (Photo: IWPR)
icon
Hugely popular event highlights city’s rehabilitation and recovery.