Stavropol | Institute for War and Peace Reporting

Stavropol

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
24 Mar 00
Vendosja e ligjit në dhe rreth Kosovës është e vetmja zgjidhje afatgjatë për problemet e rajonit.
13 Jul 99
Serbia po rinderton urat e saj - dhe mendjet e saj. Akademiket po rivleresojne shpirtin e Brezhnjevit. Kina mbeshtet Kryeministrin Jugosllav Momir Bu La To Vic. Dhe presidenti yne krenohet: “Vendi yne eshte me i liri dhe me demokratiku ne bote.”
16 May 99
Nje fushate e shkurter e ashper eshte duke u shnderruar ne nje lufte te zgjatur shkaterimtare. A eshte koha per te ndaluar bombardimet kur kosto njerezore "e nderhyrjes humanitare" behet teper e larte?
18 Mar 99
Ndersa bisedimet ne Paris perfunduan, te dyja delegacionet bene ate qe pritej prej tyre. Tani pyetja shtrohet perseri se cfare do te beje Perendimi, pas disa jave kercenimesh.

Pages