Stavropol | Institute for War and Peace Reporting

Stavropol

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
22 Sep 00
Shumë njerëz në Serbi mendojnë se Millosheviq do të përdorë manipulimet për të siguruar fitoren në zgjedhjet e së dielës.
8 Sep 00
Kur kanë mbetur vetëm 16 ditë nga zhvillimi i zgjedhjeve, Millosheviqi vazhdon të trumpetojë me forcë fitoren e tij të padiskutueshme.
5 Sep 00
Rumania është shndërruar vitet e fundit në një qendër tranziti për imigrimin e klandestinëve drejt vendeve të Bashkimit Europian.
22 Aug 00
Autoritetet maqedonase duken të pafuqishme për të ndaluar shtrirjen e tregtisë ilegale, ndërsa prostitucioni dhe trafiku i vajzave ka marrë përmasa të mëdha.
14 Jul 00
Jugosllavët këta javë janë zhgënjyer kur kanë mësuar se një njoftim në faqen e internetit për vdekjen e presidentit Sllobodan Millosheviq ishte vepër e piratëve të kompjuterave.
23 Jun 00
Presidenti rus Vladimir Putin ka premtuar të punojë për një zgjidhje të konfliktit separatist në Moldavi.
13 Jun 00
Presidenti malazez, Millo Gjukanoviq, thotë se ai nuk do të nxitohet për të thirrur një referendum për pavarësinë.
6 Jun 00
Spiritualistët e njohur në Serbi janë bërë një pjesë e rëndësishme e makinës së propagandës së Beogradit.
2 May 00
Serbët e Bosnjes kanë filluar të lënë mënjanë urrejtjen dhe stereotipet e ekzagjeruara që kanë ushqyer luftën.
11 Apr 00
Përgjigja e vakët e publikut ndaj një mitingu anti-qeveritar të planifikuar për t'u mbajtur në Beograd është një shenjë tjetër e humbjes së besimit ndaj opozitës.

Pages