Stavropol | Institute for War and Peace Reporting

Stavropol

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Jul 02
Ish ambasadori Austriak kundërshton thëniet e Shqiptarëve se negociatorët Serbë në konferencën e Rambujesë kanë qenë kundër gjetjes së një zgjidhjeje për Kosovën
10 Apr 02
Bursat e reja nen kontrollin e njerezve me lidhje te fuqishme me pushtetin.
8 Feb 02
Konflikti mund te shpertheje perseri gjate pranveres nese politikanet Maqedonas te vijes se ashper dergojne forcat e mirearmatosura speciale kunder komunitetit Shqiptar ne vend.
11 Nov 01
Kosovaret kane frike se ata mund te identifikohen me militantet Islamik pas sulmeve terroriste ne SHBA.
9 Aug 01
Vetem garda e vjeter e ushtarakeve eshte e shqetesuar nga marredheniet gjithnje e me te ngushta te Beogradit me NATO-n.
1 Aug 01
Kroatët janë zemëruar për marrëveshjen kufitare të qeverisë së tyre me Slloveninë.
20 Jun 01
Putin ka mbështetur politikën e 'pengimit' të Koshtunicës ndaj demokratizimit të Kosovës.
18 May 01
Tashmë kanë marrë fund dy vjet spekulime, përllogaritje dhe dhënie recetash - tani dihet se çfarë do të ndodhë në Kosovë.
5 Apr 01
Boshnjakët janë të përçarë për sa i përket rrezikut të planeve të HDZ-së për vetë administrim
14 Mar 01
Politikanët Rumunë bashkohen me fushatën për anëtarësim në aleancën ushtarake Perëndimore

Pages