Stavropol | Institute for War and Peace Reporting

Stavropol

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
2 Aug 05
Konfiktet partiake rreth udhëheqjes së bisedave për status përfundimtar të Kosovës janë duke ngadalësuar punët para diskutimeve kruciale.
22 Feb 05
A do të shënojë krijimi i gjykatës së re ndërkombëtare një erë të re në drejtësinë ndërkombëtare?
21 Feb 05
Premtimi i Sofjes për të mbyllur reaktorët e saj të vjetër po përballet me kundërshtime të fuqishme brenda vendit.
21 Feb 05
Disa muaj pasi ekstremistë shqiptarë kanë djegur shtëpitë e tyre, shumë serb të zhvendosur ende nuk kanë parë asnjë shenjë të rindërtimit të premtuar.
21 Feb 05
Po vihen re shenja se Beogradi është i përgatitur të bashkëpunojë më ngushtësisht me gjykatën.
21 Feb 05
Mosmarrëveshja ndërmjet Moldavisë dhe rajonit të Transdniestrit i cili kërkon të shkëputet, duket se po hyn në një fazë të re më kritike.
21 Feb 05
Mungesa e solidaritetit, standarded e ulta profesionale dhe ndarjet e thella janë disa nga plagët më të rënda të gazetarisë në Moldavi dhe Transdniestër.
21 Oct 02
Sofia rrezikon nje konfrontim me BE pasi eshte terhequr nga nje marreveshje per te mbyllur dy reaktore berthamor.
28 Aug 02
Nje ish punonjes i sherbimeve sekrete akuzohet se u ka dhene informata ekstremisteve te cilet ai ishte i ngarkuar per te mbajtur nen survejim.
10 Jul 02
OKB po perpiqet te shmange nje perpjekje te SHBA-se per te bllokuar operacionet e saj ne Bosnje

Pages