Stavropol | Institute for War and Peace Reporting

Stavropol

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Janë shtuar spekulimet se presidenti jugosllav po përgatitet të largohet nga vendi.
6 Sep 05
Deri në momentin e fundit askush nuk e dinte nëse mjeshtri i madh do të ngrinte krye përsëri. Por më pas ndodhi gjëja më e pabesueshme.
6 Sep 05
Shumë njerëz në Serbi dëshirojnë që Millosheviq të paguajë për krimet që ka kryer ndaj popullit serb.
6 Sep 05
Ish-presidenti i Rumanisë Ion Iliesku mund të rihypë në pushtet pas një vale nostalgjie për periudhën e komunizmit.
6 Sep 05
Kosova duket se po bëhet Taivani i Ballkanit - e pavarur në të gjitha përveç se në emër.
6 Sep 05
Pavarësisht se kontrollon ende SPS-në, baza e pushtetit të Millosheviqit po shkatërrohet.
2 Aug 05
Territori ka lëvizur drejt pavarësisë që nga viti 1999, dhe ka ardhur koha që bashkësia ndërkombëtare të pranoj këtë realitet.
2 Aug 05
Edhepse të pakët në numër, komuniteti i çifutëve në Serbi është duke u ballafaquar me sulme nga grupeve të ndryshme ulta-nacionaliste.
2 Aug 05
Derisa komunsistët duket se do të fitojnë lehtë në zgjedhje, kjo ish-parti Ruse tani është duke bërë fushatë me qëndrim pro Evropian.
2 Aug 05
Dëshmitarë okularë të ri po ndihmojnë zgjidhjen e një krimi që ende pret të dalë para drejtësisë.

Pages