Stavropol | Institute for War and Peace Reporting

Stavropol

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
6 Sep 05
Asnjë nga partitë kryesore nuk duket se është e përgatitur të ndërmarrë hapin e parë drejt bisedimeve me Serbinë.
6 Sep 05
Disa arësye përse drejtuesit kosovarë duhet të ulen në bisedime konstruktive me Beogradin.
6 Sep 05
Bukureshti kundershton rikthimin e Moldavise fqinje ne krahet e Moskes.
6 Sep 05
Krimi i organizuar ne te gjitha nivelet ne shoqerite e Ballkanit pengon inisiativen vertete te lire dhe ngritjen e shoqerise civile.
6 Sep 05
Amerika mund te kete ofruar nje trajtim me te lehte ne gjyq gjeneralit me te besuar te Millosheviqit ne shkembim tw deshmise se tij kunder ish shefit
6 Sep 05
Arrestimi i nje zyrtari te larte me akuzen per perfshirje ne trafikun e qenieve njerezore ka nxitur spekulime rreth perfshirjes se figurave te tjera te rendesishme ne kete aktivitet.
6 Sep 05
Një zyrtar i lartë Shqiptar është i përfshirë në një operacion të madh anti drogë.
6 Sep 05
Mungesa e sigurisë për të ardhmen e SFOR-it ka ardhur në momentin më të keq, ose nga drejtimi më i keq.
6 Sep 05
Perceptimi i shtrembëruar i historisë nga Sllobodan Millosheviq e ka shndërruar përvjetorin e dështimit në Kosovë në një festim të fitores.
6 Sep 05
Komuniteti ndërkombëtar kërkon t'i japë fund debatit mbi krimet në Kosovë dhe të arrijë një mirëkuptim ndërmjet serbëve dhe shqiptarëve. Por kaq shpejt pas përfundimit të luftës bashkëjetesa nuk mund të ketë sukses dhe duhet të gjendet një strategji e re

Pages