Stavropol | Institute for War and Peace Reporting

Stavropol

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
10 Nov 05
Presidenti Jugosllav Slobodan Miloshevic ushqen nje enderr per nje aks ushtarak qe te shtrihet ne lindje nga Beogradi ne Pekin. Por ambicjet e tij varen edhe ne te ardhmen e presidenteve te rinj - perfshire George Bush Jr. dhe Gennady Zyuganov.
9 Nov 05
Kryetari i gjykatës paralajmëron se gjyqet mund të vonohet apo edhe të anullohen pasi disa anëtarë të OKB-së kanë vonuar pagesat e tyre.
30 Sep 05
Ndërprerja e rekrutimit ushtarak ka për qëllim të ofroj Bukureshtin më afër partnerëve të saj në NATO.
6 Sep 05
Policia ka arritur te ndaloje disa figura te rendesishme te trafikut te qenieve njerezore.
6 Sep 05
Rreshtimi perkrah SHBA per ceshtjen e Irakut mund tu sherbeje interesave afatshkurtra te Sofjes, por nje veprim i tille mund te kercenoje synimet e saj afatgjata per anetaresim ne Bashkimin Europian.
6 Sep 05
Nje shtim i madh i numrit te anijeve cisterna mund te shkaktoje perseritjen e katastrofes natyrore te shkaktuar ne brigjet e Spanjes.
6 Sep 05
Dy vrasje dhe nje rrembim kane shqetesuar thellesisht tregtaret dhe njerezit e biznesit ne Shqiperi.
6 Sep 05
Filmat Indiane te mbushur me muzike dhe melodrama po gjejne admirues te rinj ne Rumani.
6 Sep 05
Ndersa lumi Danub eshte ne nivelin e tij me te ulet qe prej mbi nje shekull, shume banore ne jug te vendit kane pesuar humbje te medha ekonomike.
6 Sep 05
Dhjetëra mijëra femra të Europës Lindore janë duke rënë viktima të tregtisë ballkanase të seksit.

Pages