North Korea | Institute for War and Peace Reporting

North Korea

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
10 Nov 05
Presidenti Jugosllav Slobodan Miloshevic ushqen nje enderr per nje aks ushtarak qe te shtrihet ne lindje nga Beogradi ne Pekin. Por ambicjet e tij varen edhe ne te ardhmen e presidenteve te rinj - perfshire George Bush Jr. dhe Gennady Zyuganov.
19 Sep 00
Marrëdhëniet e Serbisë me aleaten e fundit të saj në Europë janë përkeqësuar.
1 Aug 00
Pas vendimit për Filipoviqin, cilido që merret me gazetarinë e vërtetë mund të përfundojë brenda ditës në burg.
14 Jul 00
Jugosllavët këta javë janë zhgënjyer kur kanë mësuar se një njoftim në faqen e internetit për vdekjen e presidentit Sllobodan Millosheviq ishte vepër e piratëve të kompjuterave.
13 Jul 99
Serbia po rinderton urat e saj - dhe mendjet e saj. Akademiket po rivleresojne shpirtin e Brezhnjevit. Kina mbeshtet Kryeministrin Jugosllav Momir Bu La To Vic. Dhe presidenti yne krenohet: “Vendi yne eshte me i liri dhe me demokratiku ne bote.”