Kazakstan | Institute for War and Peace Reporting

Kazakstan

Journalists trained by IWPR produce news, analysis, and comment pieces on the issues that affect their countries and communities.
10 Nov 05
Nga Chris Bennet ne Bruksel dhe Laura Rozen ne Prishtine .(Botuar ne 25 Shtator 1999)
7 Oct 02
Bukureshti, Beogradi dhe Zagrebi nenshkruajne nje marreveshje per ndertimin e nje naftesjellesi i cili do te lidhe Detin e Zi me Europen Perendimore.
28 Aug 02
Bukureshti po shpreson qe mbeshtetja e tij e vendosur per veprimet e SHBA ndaj Irakut dhe nje qendrim i vendosur ndaj grupeve te dyshuare ekstremiste do te lehtesojne rrugen per anetaresimin e vendit ne NATO.
23 Aug 02
Shume Shqiptare mendojne se sistemi gjyqesor ne Kosove eshte i drejtuar kunder tyre.
6 Feb 01
Emërimet e diskutueshme në krye të policisë kanë ngritur pikpyetje mbi vendosmërinë e qeverisë Serbe për të kryer reforma