BCR Issue 99 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 99

Christopher Bennett
10 Nov 05
Me renien e Presidentit te saj, Kroacia ka nje mundesi te ndahet nga e kaluara dhe te largohet politikisht nga Ballkani per te hyre ne Europen Perendimore. Por trashegimia e Franjo Tudjman do te vazhdoje te rendoje ne te ardhmen e saj…
Gordana Igric
10 Nov 05
Arrestimi i pese mercenareve te cilet thuhet te jene rekrutuar nga Franca per te vrare Slobodan Miloshevicin ka shkaktuar nje sere akuzash te cuditeshme te planifikuara per te shkarkuar fajet dhe krimet e Beogradit mbi te akuzuarit si “vrases”.