BCR Issue 96 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 96

IWPR
10 Nov 05
Kosova eshte nje vakum ligjor, me ligje te papercaktuara, me gjykates qe mungojne dhe me gjykata te pajisura keq. Krimet nuk denohen, ceshtjet gjyqesore vonohen, dhe i gjithe kuadri ligjor eshte politizuar.
IWPR
10 Nov 05
Kerkesat e Shqiptareve etnike per pavaresi dhe raprezaljet e vazhdueshme kunder Serbeve po minojne moralin dhe kuptimin e qellimit te veprimtarise te organizmave nderkombetare qe veprojne ne Kosove.
IWPR
10 Nov 05
Komuniteti nderkombetar eshte akoma i pavendosur se kur do te mbaje zgjedhjet e para te lira ne Kosove.