BCR Issue 62 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 62

Branko Peric
10 Nov 05
Arrestimi i Radoslav Brdjanin, nen nje akuze te vulosur nga Gjykata Nderkombetare per Krime ne Hage, ka shtuar spekullimet ne Republika Srpska per ata qe mund ta pesojne me pas me te njejten akuze.
Jadranka Slatina
10 Nov 05
Kragujevac eshte vendi ku ka lindur eksporti me i njohur i ish Jugosllavise, Yugo. Tanime kjo makine ka vdekur dhe qyteti duket te jete ne grahmat e fundit te jetes.
IWPR
10 Nov 05
Udheheqesit e shteteve te cilet u takuan te Premten ne Sarajevo per te diskutuar nje pakt stabiliteti per Ballkanin, do te jene keshilluar keq ne se perdorin eksperiencen e Perendimit ne Bosnje si nje model per Kosoven pa vleresuar me pare krejtesisht dhe