BCR Issue 572 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 572

Daniel Serwer
15 Feb 10
Arrestimi i dy të dyshuarve kryesorë për krime lufte në Bosnje do të kishte ndikim pozitiv brenda dhe jashtë vendit.
IWPR Balkans
25 Aug 05
Policia vendore duket më e brengosur me drejtimin e komunikacionit se sa luftimin e problemit të drogës në qytet.
Marian Chiriac
25 Aug 05
Më shumë duhet për tu bërë për të ndaluar korrupsionin në nivele të larta, që shihet si pengesë kryesore për anëtarësimin e vendit në Bashkim Evropian.