BCR Issue 553 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 553

Mirna Mekic
2 Aug 05
Përkundër mungesës së mjeteve, jetimoret kanë strehuar disi mijëra fëmijë jetim gjatë luftës.
Michael Sahlin
2 Aug 05
Intensifikimi i bashkëpunimit të ngushtë në rajon është duke shtyer procesin e reformave lokale përpara.
Jeta Xharra
2 Aug 05
Liderët kosovarë duhet të ndërmjetësojnë ta ndalin gjakmarrjen në mes familjes Musaj dhe Haradinaj që pasqyron vetinë më negative në Kosovë. Nga Jeta Xharra në Dukagjin
IWPR Reporters
2 Aug 05
Dëshmitarë okularë të ri po ndihmojnë zgjidhjen e një krimi që ende pret të dalë para drejtësisë.