BCR Issue 505 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 505

Albena Shkodrova
21 Feb 05
Mbrojtësit tradicional të shoqërisë greke shohin me dyshim festimet moderne në Malin Olimp.
IWPR
21 Feb 05
A ka nevojë prezenca ndërkombëtare në Ballkan për ristrukturim apo për një ndërhyrje kirurgjikale të thellë?
John Simpson
21 Feb 05
Investitorët e huaj nuk duken të shqetësuar nga problemet e shumta ekonomike dhe politike të Serbisë.
Zeljko Cvijanovic
21 Feb 05
Fitorja e Boris Tadiq në zgjedhjet presidenciale mund të nxisë progresin e reformave në Serbi – gjithnjë nëse pakti i tij me Koshtunicën mbijeton.
IWPR staff
21 Feb 05
Legija mund të mos ketë shumë rrugë dalje nëse ai nuk do të mundet të provojë deklarimet sensacionale rreth përfshirjes së zyrtarëve të lartë në kontrabandën e drogës.
Gordana Katana
21 Feb 05
Shtohet frika se shkarkimet mund të shkaktojnë një efekt të kundërt nga ai që mendohej.