BCR Issue 439 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 439

IWPR
6 Sep 05
Mosmarreveshjet ndermjet SHBA dhe BE per ceshtjen e ICC kane shkaktuar shqetesim ne vendet e Ballkanit, por ne fund te fundit Uashingtoni ka te drejte.
IWPR
6 Sep 05
Qendrimi i Uashingtonit ndaj ICC kercenon stabilitetin ne Ballkan.
Sead Numanovic
6 Sep 05
Perendimi duket se po perpiqet te shmange kerkesat per ndryshime rrenjesore ne kushtetuten e Dejtonit.
Marian Chiriac
6 Sep 05
Zvogelimi i qeverise per te shpejtuar mundesine e anetaresimit ne BE eshte pritur me kritika te shumta.
Zeljko Cvijanovic
6 Sep 05
Qeveria eshte terhequr nga beteja e saj me guvernatorin e fuqishem te Bankes se Serbise.