BCR Issue 417 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 417

Arben Qirezi
6 Sep 05
Bisedimet me synim permiresimin e marredhenieve ndermjet Prishtines dhe Beogradit, te cilat do te hapnin rrugen per bisedimet per statusin perfundimtar, mund te kalojne ne plan te dyte.
IWPR
6 Sep 05
Qendrimet e republikave per krizen ne Irak jane percaktuar nga fakti se si i shohin interesat e tyre afatgjata ne arenen nderkombetare.
IWPR staff
6 Sep 05
Shkarkimi i shefit te sherbimeve te sigurimit te ushtrise, i cili eshte nje figure konservatore, mund te jete nje shenje se autoritetet jane te vendosura te spastrojne oficeret pro Millosheviqit te cilet perpiqen te pengojne bashkepunimin me Perendimin.