BCR Issue 371 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 371

Sadik Pazarac
2 Oct 02
Media e shtypur e Bosnjes ka arritur nje nivel te ri te ulet ne prag te zgjedhjeve te kesaj jave, e akuzuar se eshte rreshtuar ne menyre te hapur me disa parti politike dhe ka sulmuar kundershtaret e tyre.
Senad Slatina
2 Oct 02
Nje shikim i shpejte mbi aktoret kryesore ne rradhet e partive te shumta politike dhe disa mijera kandidateve te cilet marrin pjese ne zgjedhjet e pergjitheshme te 5 Tetorit.
Nidzara Ahmetasevic
2 Oct 02
Nje numer rekord femrash ne Bosnje Herzegovine kane hyre ne skenen politike, por ato ende kane shume rruge per te bere.