BCR Issue 335 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 335

Bojan Dimitrijevic
10 May 02
Kerkesat e Hages per dorezimin e dokumentave sekrete duket se kane rene ne vesh te shurdher ndersa rivalet politik ne Jugosllavi perpiqen te forcojne pozitat e tyre.
Julie Poucher
10 May 02
Tanime kane filluar te ngrihen pikpyetje mbi financimet e huaja te organizatave Muslimane - dhe se ku shkojne vertete keto fonde.
Vesna Bjekic
10 May 02
Perpjekjet per te zbuluar dicka rreth fatit te anetareve te humbur te komuniteteve te pakices ne Kosove mund te jene te vonuara.