BCR Issue 321 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 321

Iso Rusi
6 Sep 05
Shtypi Maqedonas se fundi ka konsideruar nje kollone me ndihma humanitare si nje perpjekje per nje inkursion terrorist. Si zakonisht, historia e vertete nuk eshte bere publike.
IWPR Balkans
6 Sep 05
Kandidimi i Fikret Abdiq per presidencen Boshnjake ka rikthyer ne qender te vemendjes zonen te cilen ai ka kontrolluar per nje kohe te gjate dhe qe tani eshte thellesisht e ndare dhe ne nje gjendje te keqe ekonomike.
Tim Judah
6 Sep 05
Aktivistet e te drejtave te njeriut ne Serbi jane tronditur nga procedurat e hapjes se gjyqit te Millosheviqit ne Hage. A mos po shkon cdo gje keq?
Janez Kovac
6 Sep 05
Trupat paqeruajtese te drejtuara nga NATO kane deshtuar ne perpjekjen e tyre te pare per te arrestuar te akuzuari kryesor te Hages.