BCR Issue 308 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 308

IWPR Balkans
11 Jan 02
Perfaqesuesi i Larte i komunitetit nderkombetar ne Bosnje-Herzegovine, i ka kerkuar Republikes Srpska te heqe dore nga paragjykimet etnike dhe te permiresoje gjendjen te drejtave te njeriut nese deshiron te mbijetoje.
Arben Qirezi
11 Jan 02
Lirimi i tre Shqiptareve te dyshuar per vrasje tregon per mangesite e sistemit te drejtesise ne Kosove.
Zeljko Cvijanovic
11 Jan 02
Qeveria eshte detyruar te mbylle bankat e mbytura ne borxhe per te parandaluar rrenimin ekonomik te vendit.