BCR Issue 271 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 271

IWPR Balkans
6 Sep 05
Shqiptaret provojne ndjenja te ndryshme ndersa kthehen perseri ne shtepite e tyre ne Haracine.
IWPR Balkans
14 Aug 01
Maqedonasit po rikthehen ne shtepite e tyre te dikurshme per te mbledhur ate cka mbetur mes rrenojave dhe nisen drejt nje te ardhmeje te pasigurt.
Veton Latifi
14 Aug 01
Shpresat per paqe rrezikohen nga shfaqja e nje grupi te ri rebel Shqiptar dhe percarjet e vazhdueshme midis partive politike Shqiptare.
Ana Petruseva
14 Aug 01
Ndonese konflikti aktual ka rritur tensionet nderetnike shume vete ende besojne ne mundesine e nje te ardhmjeje "normale".