BCR Issue 139 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 139

Fron Nazi
12 May 00
Parti të reja politike po mbijnë si kërpudhat pas shiut në Kosovë në prag të zgjedhjeve lokale.
Marian Chiriac
12 May 00
Një marrëveshje e nënshkruar ndërmjet dy fqinjëve të tensionuar mund të ndihmojë përpjekjet e tyre për integrim në BE.
IWPR
12 May 00
Gjykata e Hagës ka shtuar ndjekjen e saj ndaj kriminelëve të luftës në Bosnje.
Anthony Borden
12 May 00
Arrestimi i Miroslav Filipoviq është pjesë e një fushate të organizuar nga autoritetet për të etiketuar të gjithë gazetarët e pavarur si mercenarë dhe spiunë të të huajve.