BCR Issue 137 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 137

Daniel Sunter
5 May 00
Keqësimi i kushteve në Ushtrinë Jugosllave ka detyruar disa nga ushtarakët më të aftë të largohen.
Zeljko Bajic
5 May 00
Maqedonia ka shpëtuar nga dhuna ndëretnike, por mbetet një vend dhe një shoqëri e ndarë.
Petar Jeknic
5 May 00
Ajo që ka mbetur nga popullsia serbe në Prishtinë është mbledhur së bashku në një ndërtesë të ruajtur për 24 orë nga trupat e KFOR-it.
Srdjan Staletovic
5 May 00
Lëvizja studentore Otpor, e cila konsiderohet si grupi më i fuqishëm antiqeveritar në vend, mund të pendohet për vendimin e saj për të mbështetur opozitën serbe.