BCR Issue 115 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 115

Milenko Vasovic
11 Feb 00
Rindërtimi me ritme të shpejta i Serbisë nuk është ajo histori e suksesit dhe e ecjes përpara me ritme të shpejta sic paraqitet në televizionin shtetëror.
Sonja Biserko
11 Feb 00
Establishmenti politik në Serbi kontrollon me dorë të hekurt debatin publik, duke eleminuar çdo përpjekje për për të konsideruar përgjegjësitë e vërteta për humbjen e madhe të vendit.
Vlado Mares
11 Feb 00
Një aktiviste e të drejtave të njeriut është dënuar nga opozita pasi ka akuzuar atë se ka lidhje të ngushta me udhëheqjen serbe.
Llazar Semini
11 Feb 00
Trupat franceze të KFOR-it në Mitrovicë akuzohen se nuk kanë ndihmuar viktimat e dhunës serbe.