BCR Issue 101 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 101

Drago Hedl
10 Nov 05
Shperthimi me i fundit dhe me i hapur i Zagrebit kunder SHBA ka pasur nje ton dhe nje menyre qe nuk eshte pare qe nga periudha e Komunizmit dhe e Luftes se Ftohte - dhe ka shkaktuar nje pergjigje te shpejte nga ana e Departamentit te Shtetit.
Daniel Sunter
10 Nov 05
Problemet financiare ndoshta do ti bejne ushtrise Jugosllave ate qe NATO me sa duket nuk arriti te beje kete vere - te shkurtoje ndjeshem numrin e ushtarakeve.
Imer Mushkolaj
10 Nov 05
Shqiptaret e Kosoves jane mesuar te jetojne sipas nje kodi moral tradicional qe - ndermjet te tjerave - drejton edhe sjelljen e grave ne publik. Mberritja e prostitucionit te organizuar tregon se si shume gjera te tjera ne provincen e rrenuar, edhe ky kod