BCR Issue 100 | Institute for War and Peace Reporting

GLOBAL VOICES

BCR Issue 100

IWPR
10 Nov 05
Nga Mufail Limani ne Prishtine
IWPR Balkans
10 Nov 05
Kosova nuk eshte akoma gati per zgjedhje: Te mbash zgjedhje tani, ne ambjentin e tanishem politik dhe social rrezikon te shkaktosh me teper destabilitet.
Fron Nazi
10 Nov 05
Frika e krimit po merr forma te cuditeshme ne Kosove, me shtimin e zerave se disa banda po rrembejne femijet per te marre organet e tyre te trupit. Pergjigja e perfaqesuesit te OKB Bernard Kouchner per kete problem mund tu duket disave si jo me pak eksent
Laura Rozen
10 Nov 05
I rrembyer me 3 Dhjetor nga nje skuader speciale e policise Serbe dhe qe prej asaj kohe pa asnje lajm rreth tij, Teki Bokshi, avokati Shqiptar nga Kosova i cili perpiqet per lirimin e rreth 2,000 Shqiptareve etnike te cilet akoma mbahen ne burgjet Serbe,